Lycklig 18-månaderstjej


Så här glad blir Thone av ett träningspass i köket.

Thone fyller 18 månader idag, och det har firats med ett ordentligt träningspass i köket. Vi får inte plats att träna några större grejer, men idag blev det ett pass där hon fick tänka ordentligt. Först blev det ingångar till sidan och vändningar på stället samt stegförflyttningar. Thone överdriver gärna allt, så det är något som är perfekt att pilla med inomhus.

Sedan blev det freestyle, där vi kollade av några av de rörelserna hon kan och sedan jobbade vidare på några rörelser vi börjat på och så började vi även på två nya rörelser. Vi började träna på vändningar från mig, och där ska vi nog ta fram en target som hon får ha framtassarna på. Jag vill att hon rör på bakdelen när hon vänder istället för tvärtom som hon gjorde idag.

Efter det gav vi oss på backande slalom. Först passager från min vänstra sida och sedan från min högra sida. Att backa in så hon stod under mig var inga problem alls, utan det svåra var att få henne att backa ut så hon hamnade på andra sidan. När hon väl förstått att det inte kom någon belöning förrän hon backat igenom mina ben så föll poletten snabbt ner!

När hon kunde backa genom från vänster till höger och från höger till vänster så kunde jag inte låta bli att testa och se om hon kunde backa genom två ”portar”, och det var väl inga konstigheter! Hon är väldigt snabbtänkt och lättlärd, på både gott och ont. Jag får inte slarva med vad jag belönar, för då gör hon förstås om det som jag belönat…

Nu ska Thyra och Lhine få göra något kul också.

7 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: