Lite egentid

Vi tvåbenta var bjudna på middag hos Lennys föräldrar idag, och en lycklig Thone fick följa med eftersom att det ska dansas parningsdans så fort jag går utanför dörren. Thyra och Lhine blir inte imponerade, men när Thone far omkring och slänger upp sin rumpa i deras ansikten finns det ju en risk att Thyra slås omkull och slår sig och att Lhine blir förbannad, och inget utav det vill jag ska hända.

Jag tror att Lennys föräldrar hade föreställt sig ett halvt kaos, men Thone är så himla duktig när man är iväg med bara henne. Hon skulle egentligen vara i gästrummet och jag var helt säker på att hon inte skulle hoppa över stolen som lades i dörrhålet, men Thone ville vara hos sin matte så hon skuttade lätt över den.

Bara hon fick vara med så var hon nöjd, och hon låg lugnt bredvid min stol när vi åt och fikade. Det kan nog vara det att hon har fått ligga och vänta i hallen när jag har tränat i köket med Thyra och Lhine som har gett resultat. Att ligga lugnt och stilla medan vi åt gav också resultat, för när vi ätit färdigt bjöd Lennys pappa på resterna.

14 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: