Hej då januari!

Tänk att årets första månad snart har sprungit förbi… Här känns det som att vi inte har hunnit fått något vettigt gjort. Jag ville komma igång och träna ordentligt med hundarna igen, men vet inte riktigt vad som hände med det. Motivationen måste ha smugit iväg och gömt sig någonstans…

Jag vet ju vad jag vill göra med Lhine och Thone. Lhine har tre cert kvar i heelwork to music för att bli stormästare och Thone vill jag göra lydnadsdebut med och ta diplom i startklass. Däremot vet jag inte vad jag vill göra med Thyra, och vad jag vill göra med Lhine efter att hon blivit stormästare och jag tror det är där det klämmer lite. Jag har ju tänkt att Thyra ska få hänga med när jag och Lhine jagar de där tre sista certen…

… men sen känns det liksom inte värt att sitta och åka xx antal mil och vara borta en hel dag för ingenting. Thyra ska fylla 13 år och Lhine ska fylla 10 år, och de kommer liksom inte kunna slå sina egna resultat. Thyra tävlade visserligen på VM, NM och blev årets freestylehund när hon var 10 år, men Lhine är inte riktigt lika vältränad i HTM:en som Thyra är i freestylen.

Imorgon är det ny månad och dags för nya tag! Jag får sätta mig med min almanacka, hundaktiv och SBK-tävling och planera in lite tävlingar. Tävlingsvärlden känns lite långt borta just nu, men bara den kommer lite närmare så får jag nog den där sparken i arslet som jag behöver.

31 januari, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Hej då januari!”

  1. Karin:

    Du är ju en Mästerfotograf!!! Alltid lika underbara bilder på dina hundar!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: