Härlig dag


Thone 18 månader och Lhine 9 1/2 år.

Tre nöjda hundar ligger och sover gott efter den här dagen. Egentligen har vi inte gjort något särskilt, utan den här dagen har nästan sett ut som en vanlig ledig dag. Det blev promenad utan Evelina, då vi kom ut sent och det var dags för henne att sova en stund så hon fick vara inne med Lenny.

Vilken sväng vi skulle gå hade jag tänkt ut innan, och så skulle vi stanna till vid en stor fotbollsplan där hundarna skulle få springa lösa. Tyvärr så var den fotbollsplanen upptagen, men det såg tomt ut på de stora fotbollsplanerna på andra sidan vägen så vi gick dit istället. Där gick jag lite fram och tillbaka medan hundarna sprang omkring, rullade runt i snön och letade efter gräs under snön.

På promenaden såg jag att Lhine har kommit igång och löpa också. Inte alls oväntat. Sist satte hon också igång drygt en vecka efter Thone. Jag har sett att hon har haft lite kladd på svansen i ett par dagar, plus att det var ett himla nosande och kissande på promenaderna, och idag var det blodigt i rumpan. Jag tycker det är skönt när hundarna löper ungefär samtidigt, och vid nästa löp kanske alla tre kan tajma in varandra.

Under kvällen blev det träning i köket för alla tre, och medan jag tränade med Thyra och Lhine fick Thone träna passivitet i hallen. Hon har ungefär femtioelva miljoner myror i byxorna, och vi måste ta tag i att sagt ord gäller och att man inte bara kan resa på sig när man känner för det… Hon fick en godis med ojämna mellanrum, och snart kommer hon nog på att det lönar sig att stanna kvar på sin plats.

8 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: