Ett och ett halvt år


Nyfödd Evelina, som först verkade ha bråttom ut till världen, och en tvärslut mamma som fick kämpa i två timmar med den där sista pushen. När de tryckt på knappen och jourläkaren kom in i rummet så for hon ut med ett splash.

Det låter så mycket när man säger det. Ett och ett halv år. Men så lång tid har det gått sedan Evelina föddes och idag fyller hon 18 månader. Dryga 7 kilo och 30 centimeter har hon gått upp och växt sedan dess. Samtidigt känns ett och ett halvt år som ingenting om man tänker på hur mycket som har hunnit hända under den tiden.

Från att varit ett litet knyte som i princip bara legat still så har hon lärt sig att åla, krypa och gå. Hon ser och lär, undersöker, äter själv och säger saker som man både förstår och inte förstår. Den egna viljan blir större, likaså humöret… Hon vrålar, river ner saker och slänger sig på golvet när hon blir arg.

Hon är ingen liten bebis längre, men hon kommer ändå få vara våran lilla bebis ett bra tag till.

11 januari, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Ett och ett halvt år”

  1. Annika i Lindby:

    Underbar bild! <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: