En sjuk och en i strut

Här har det känts som vår i luften idag! Strålande sol och jättevackert väder, men förutom en kort rastrunda på morgonen så har vi mest varit inne. Evelina hade hög feber i lördags natt och var lite hängig igår och fick hög feber på kvällen igen. Hon sov oroligt inatt, och jag själv somnade inte förrän vid 02.30. Imorse var febern fortfarande hög, och idag har hon verkligen varit sjuk.

Hon har inte velat äta, inte ens glass, och tagit det väldigt lugnt hela dagen. Förutom den höga febern har hon haft hosta också. Vid lunchtid var jag en sån där dålig förälder och åkte iväg med henne och köpte en örontermometer. Hon vill inte ha en temp i rumpan, och det är jättebökigt att försöka ta tempen på henne när man är själv. Först tyckte hon örontermometern var otäck, men efter att hon fått hjälpa till och ta tempen i mitt öra gick det bättre.

Lhine fick sin trimning igår, och då upptäckte jag att hon tuggat på svansen trots att jag gjorde rent den ordentligt från allt löpkladd när hon blev duschad. Så efter trimningen blev det att tvätta svansen, torka torrt och leta fram tratten. Jag hoppas jag hann upptäcka rodnaden i tid och att det inte blir våteksem av det, så jag inte behöver klippa ett ”hål” i svansen.

30 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: