Dags för parning!


Fina Thone, som är så lik pappa Trazzel på den här bilden.

Thone är på sin tolfte löpdag ungefär och har börjat gå in i höglöp. Hon gör små invinter till Thyra och Lhine, som inte blir särskilt imponerade. På promenaderna blir hon helt knäpp när vi möter andra hundar, och folk tror nog att hon är helt rabiat. Vi möter ju tyvärr väldigt många otrevliga hundar så även när hon inte löper spelar hon upp en ganska konstigt register, och det ihop med löphormoner…

Det där med hundmöten måste jag ta tag i sen när hon har slutat löpa. Thone har ingen aning om hur hon ska bete sig, och tycker att alla hundmöten är lite jobbiga oavsett om vi möter trevliga eller otrevliga hundar. Vi behöver gå ut bara hon och jag, så att vi kan arbeta igenom hundmötena och avdramatisera det hela.

Just det. Jag kanske ska förtydliga att Thone inte alls ska paras, inte det här löpet iallafall.


Spillevinken som uppenbarligen har blivit grövre, och fått tillbaka pälsen.


Älskar att springa, men är alltid i närheten.

12 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: