Bara en hund kvar

Lhine verkar redan vara klar med sitt löp, så nu mitt i natten fick även hon en dusch. Hon hade kladd i både svansen och byxorna, och det ville jag tvätta bort innan hon börjar försöka få bort det själv. Lhine kan nämligen tänka sig att slita i pälsen och tvätta sig så noggrant att hon får hotspots. Så nu är både Thyra och Lhine rena och luktar gott!

Thyra blev förresten jättefin efter sitt bad! Hon är visserligen näst intill naken nu, men det var ju lite det som var meningen med hennes dusch också. Det är inte mycket päls kvar som ska ramla av. Igår blev det trimning också, och imorgon är det Lhines tur. Sen är det bara Thone kvar då, och det får väl bli att bada och trimma henne på torsdag och fredag så att alla tre får vara fräscha och fina ett tag.

24 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: