Stor dag för vår lilla tjej

Idag, 16 månader och 24 dagar gammal, tog Evelina sina två första steg! Alldeles själv, utan stöd. Den senaste tiden har hon provat att släppa taget från gåvagnen, soffbordet och soffkanten en liten stund, och i helgen tog hon ett steg bakåt och stod själv ett par sekunder innan hon satte sig ner.

Nu under kvällen busade hon omkring i vardagsrummet som vanligt, medan jag satt på golvet och Lenny låg i soffan och tittade på tv. Bara sådär så släppte hon taget om soffan, stod och balanserade en stund och tog sedan två små steg innan hon slängde sig i marken!

Vi trodde först att det bara var något hon råkade göra, men lite senare gjorde hon om det flera gånger! Hon stod vid soffbordet, släppte det och tog medvetet flera små steg. Det blir spännande att se om det vara bra en engångsgrej, eller om tänker lära sig att gå nu.

5 december, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Stor dag för vår lilla tjej”

  1. Karin:

    Det är så spännande med de första stegen! Nu kommer det att bli full rulle i huset !!! Det finns ju miljoner nya saker att upptäcka….

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: