Nyttoträning


Jag har ingen riktig träningsmotivation för tillfället, för även om det är mörkt och kallt ute och jag är själv med Evelina om kvällarna den här veckan så skulle jag ändå kunna träna ute på tomten med hundarna när Evelina somnat. Men som sagt, motivationen för det saknas just nu.
 
Thone tycker det är rätt tråkigt att bara vara hund, så i måndags började vi träna på ett nytt litet trick. Vi fortsatte på det nu ikväll, och målet är att hon ska kunna plocka upp efter Evelina om kvällarna och lägga hennes leksaker i leksakslådan. Det är nog något som hon kommer tycka är roligt, och jag också för den delen.

14 december, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nyttoträning”

  1. Karin:

    Vad duktiga ni är !!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: