Nu är det jul i vårt hus (vår lägenhet)


Fina Thyra framför julgranen.

Nu börjar det känns lite mer som jul här hemma, trots att det är plusgrader och regn ute, för idag åkte Lenny och köpte en julgran! I år lyckades han nog hitta den minsta vi haft hittills, med tunna grenar och korta små barr. En liten och söt gran, utan en massa fula hål i. Man brukar ju behöva snurra granen ett par varv annars för att se vad som ska vara på baksidan, men det behövdes inte idag.

Evelina blev först rädd för granen, men sen när vi klädde den så hjälpte hon till och plockade ut kulorna ur förpackningarna och gick fram och försökte lägga några på granen. Sedan var vi inte riktigt överens om de kulorna som redan hängde i granen skulle få hänga kvar eller inte…

18 december, 2016 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Nu är det jul i vårt hus (vår lägenhet)”

  1. Nicole:

    Åh vilken fin bild :’) skönt med lite julstämning också <3

  2. Karin:

    Wow, underbart!!!!

  3. Pehr:

    WOW, vilken underbar hund —- o gran!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: