Gott nytt år!


Någon fin bild på Evelina och hundarna ihop har jag inte orkat försöka mig på,
så Lenny fick ta en bild på Evelina och mig istället.

Här är det inga större festligheter idag, men Lennys föräldrar är här och har lagat mat åt oss allihopa. Både en god förrätt och varmrätt, som jag knappt kunnat äta av för att hjärnan sagt stopp. Jag och magsjuka…

Trots lite frossa, huvudvärk, värk i kroppen och yrsel har jag ändå känt mig hyfsat pigg idag. Imorse blev det en timmes promenad med hundarna och det var så skönt att få komma ut och få lite frisk luft. Igår var hundarna bara ute på tomten, så de tyckte nog också att det var väldigt skönt att få komma ut och röra på sig.

Evelina blev jätteglad när hennes farmor och farfar kom, och har glittrat så fint i sin nya bolero och klänning hon fick av sin gammelmoster i julklapp. Dock så har kvällen varit jättejobbig för henne. Vi försökte natta henne vid den vanliga tiden när hon började bli trött, men hon kunde inte få ro och blev ledsen av allt smällande. Nu har hon varit jättetrött i flera timmar, men kan inte somna på grund av att det smäller hela tiden. Lilla gumman.

Vi får väl se hur länge hon orkar vara vaken… Hundarna tar iallafall smällandet med ro, och nu väntar vi väl mest in tolvslaget så att vi kan få gå och lägga oss sen.

Gott nytt år, så ses vi igen 2017!

31 december, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Gott nytt år!”

  1. Annika i Lindby:

    Gott Nytt År till er!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: