Ett litet smakprov från Purina Pro Plan

För ett tag sedan kom det upp ett inlägg från Purina Pro Plan i mitt nyhetsflöde på Facebook, med en länk till en sida där man kunde fylla i uppgifter om sin hund och så skulle man få prova deras foder. Jag läste uppenbarligen inte så noga, förutom ordet ”gratis”. De senaste dagarna har jag undrat när det där smakprovet skulle komma, och jag trodde att det kanske skulle vara en sån där liten säck på 3-4 kilo. Det är väl egentligen inte så lite, med tanke på vad hundfoder kostar och jag lär ju inte varit ensam om att få ett gratis smakprov.

Imorse stod det en stor kartong utanför dörren när jag skulle till jobbet, och jag blev förstås nyfiken och slet upp den direkt. I kartongen låg en stor säck från Purina Pro Plan! Det var alltså inget litet smakprov, utan mat som ska räcka i ungefär fyra veckor.

Jag blev dock lite fundersam över varför Thone fått ett valpfoder, men nu när jag var inne och läste om det så är det ett foder man kan ge upp till ungefär 24 månaders ålder.

22 december, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: