Evelinas första snö!


Kul med snö!

Egentligen är det ju inte Evelinas första snö, men förra året var hon ju för liten för att leka i snön och hade inte ens någon ordentlig overall. Vi började få lite snö i helgen, med betoning på lite, men inatt blev det vitt och fint så idag blev det premiär för den nya fina overallen som Evelina fått av sin mormor.

När jag satte ner Evelina i snön så satt hon och funderade en stund innan hon började peta i snön. Hon tycker att det är jättekul att gräva med händerna i sand, så när hon upptäckte att det gick att gräva i snön också så sken hela hon upp. Nu när den här vinterns första snö har kommit så hoppas jag att det kommer mer, som får ligga kvar. Jag har lagt undan en pulka åt Evelina på jobbet, och vill förstås få dra runt på henne i den.


Fina flickorna. Thyra och Evelina.

8 november, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: