Morgonpromenad i Norrköping

9.30 skulle jag och hundarna vara i Norrköping och hämta hundmat på pappas jobb. Klockan ringde 07.00, men varken jag eller Evelina vaknade av den så en timme senare kastade jag mig upp ur sängen. Evelina som alltid brukar vakna runt 7-tiden hade tydligen sovmorgon idag, så jag hann både släppa ut hundarna, göra mig iordning och plocka fram frukost innan hon vaknade.

Vi blev förstås sena till dagis, och Evelina var inte klädd för utelek. Hennes fröken var dock snäll och sa att hon kunde klä på Evelina idag så att jag kunde skynda vidare. 09.31 var jag och hundarna framme vid pappas jobb, och då hade inte han kommit ut till parkeringen än så vi hann ikapp dagen trots försovningen.

Innan vi åkte hem igen så passade jag på att ta morgonpromenaden med hundarna i Norrköping. Jag ställde bilen vid Himmelstalund och sedan gick vi en sväng runt och igenom Folkparken. Thone tyckte förstås att det var väldigt spännande att få promenera på ett nytt ställe. Efter en timme gick vi tillbaka mot bilen, men gjorde ett stopp vid en rastgård.

Jag tänkte att Thone kanske skulle tycka det vore roligt att få springa lös en stund, och jösses vad hon sprang! Var hon har fått sin springstil ifrån vet jag inte, och hon liknade mest en vinthund när hon svischade omkring. Det går så fort och hon tar i som…

Det var tre smutsiga och nöjda hundar jag hade med mig hem i bilen sen.

26 oktober, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: