Hundig förmiddag

Efter att jag varit och lämnat Evelina på förskolan åkte jag och hundarna bort till hundungdom för att gå en promenad och så skulle Thone få träna en stund. En timmes promenad var tanken, men efter en halvtimme hade jag ingen lust att bara vända tillbaka och gå samma väg som vi redan gått så vi fortsatte att knata på. Vi har inte tagit någon promenad vid hundungdom tidigare, så jag kände mig lite vilsen ett tag, men så kände jag plötsligt igen mig och visste precis var vi var!

Jag hade för mig att det fanns en bra runda att gå, för att gå fram och tillbaka tycker jag är så himla tråkigt! Vi var på de vägarna jag och Thyra brukade gå för 11 år sen när vi bodde i Linköping ett tag. För säkerhets skulle tog jag upp mobilen och kollade på GPS:en, och visst skulle vi kunna komma tillbaka till hundungdom utan att behöva vända tillbaka.

När jag trodde att vi snart var ute på grusvägen igen så fanns det dock ingen öppning i elstaketet där jag tyckte att det borde vara det. Till slut hittade vi en knölig öppning iallafall. Längs grusvägen fick Thone gå jaktfot utan koppel en bit, och det gjorde hon bra.

Thyra och Lhine fick hoppa in i bilen när vi var tillbaka på hundungdom, och så tränade jag och Thone rallylydnad en liten stund innan vi åkte hem. Hon var nog lite trött efter promenaden, eftersom att hon var tvungen att hålla koll på alla kossor, för träningen gick väl inte så jättebra. Vilja och energi fanns det, men hjärnan hängde inte med riktigt. Det var iallafall tre nöjda hundar som lade sig och vilade när vi kom hem igen, och jag tog en paus i soffan innan det var dags att gå och hämta Evelina.

6 oktober, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: