Fem långa månader…

Min nya almanacka kom äntligen idag, och jag som tycker det är väldigt kul att sitta och skriva i en helt tom almanacka hamnade förstås på SBK-tävling för att kolla vilka tävlingsdatum som var viktiga att skriva upp. Nästa mål med Thone blir nog startklass i lydnad, och här drar inte lydnadssäsongen igång igen förrän i slutet av mars! Det är ju jättelångt kvar dit, och jag undrar förstås vad vi ska roa oss med tills det är dags att slipa på momenten i startklass. När jag skummat igenom momentbeskrivningarna så känns det som att Thone snart är redo för start, även om vissa moment måste snyggas till.

Fotgåendet är ju ett evighetsmoment, så det filar man ju alltid på. Det vi har idag är ju skapligt tycker jag. Inför inkallningen, apporteringen och hopp över hinder så är det stadgan i kvarsittandet vi behöver träna på samt ingångarna. Sättande under gång blir ju något nytt, men det borde inte vara några större konstigheter att träna in. Vad var det mer för moment? Jo, fjärrdirigeringen och där har vi ju redan börjat träna på gamla klass III-fjärren. Som sagt, startklassen känns inte som något vi måste jobba med under fem månader.

28 oktober, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Fem långa månader…”

  1. Åsa o toktassarna:

    Nu beställde jag en för nästa år med 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: