Evelina 15 månader

Tiden fortsätter att springa iväg, och idag fyller Evelina 15 månader! Dagen började med ett rejält buller och brak, när jag mitt klantarsel snubblade med Evelina i famnen. En sån där sak som inte får hända! För mig blev det platt fall, men det värsta var förstås att se och höra när Evelina slog huvudet i golvet. Vi skulle precis gå till förskolan, så hon var välklädd över hela kroppen förutom om det stackars huvudet.

Tack och lov verkar allt ha gått bra ändå, och fast att jag inte kunde göra så mycket under fallet så lyckades jag ändå hålla ut henne från min kropp så att hon inte skulle hamna under mig. Jag hade turen att få prata med en jättetrevlig person på 1177, och istället för att gå till förskolan blev det att vara hemma och ta det lugnt idag. Evelina har varit precis som vanligt och inte visat några symtom på hjärnskakning, än iallafall.

11 oktober, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Evelina 15 månader”

  1. Annica:

    Tråkigt när det händer men som tur är att det inte blev värre.
    Du är en jätteduktig mamma till Evelina. Hon är så fin och grattis på 15-månadersdagen. Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: