En slapp och tråkig dag…


Thones nos saknar också solen…

Det har inte blivit mycket vettigt gjort idag. Klockan ringde förstås tidigt, som vanligt, eftersom att Evelina skulle till förskolan. När jag kom hem igen fick hundarna frukost och sedan slöade vi i vardagsrummet ett bra tag innan vi tog oss ut på en timmes promenad i regnet. Kall och blöt hade jag ingen lust att åka och träna, och jag kände att jag kanske behövde ha en dag att bara slöa på.

Vi får ta nya tag imorgon, och då får nog hundarna följa med i bilen bort till förskolan och så att vi kan åka och träna direkt efter att vi lämnat av Evelina. Det är ju så lätt att fastna i soffan när det är grått och blött ute.

19 oktober, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: