9-åringen, inte 8-åringen

Satt och tittade på Lhine, och tänkte på hur ljus hon är i ansiktet nu. Hela Lhine ser gammal ut, men så fäller hon ju också och hela hon är mest grådassig. Det kanske bara är jag, men jag tycker att de ljusa partierna i ansiktet syns tydligare nu, och vissa delar är nästintill vita.

En kort stund tänkte jag ”Vad synd att du ser så gammal ut, redan”. Fast sen kom jag på att hon är ju faktiskt inte så ung. Hon är ju 8 1/2 år, men när jag funderade på vilket år hon är född så insåg jag att hon är ju 9 1/2 år. Om knappt ett halvår, den 2:a april, fyller Lhine 10 år. Då kommer jag ha två så kallade gamla hundar. Två av tre kommer vara seniorer.

30 oktober, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “9-åringen, inte 8-åringen”

  1. Karin:

    Fantastisk bild !!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: