Nu är Thyra och Lhine inne på SM-kvallistan!

Jag såg igår att SM-kvallistorna blivit uppdaterade, och Thyra hoppade in på en 7:e plats och Lhine hoppade in på en 11:e plats. Det är 15 ekipage i varje gren som får delta, och det är en tävling kvar på årets kvalperiod. Båda två kan bli nerpetade något steg, men jag tror inte att någon av dom kommer bli utpetade.

Med tanke på att vi bara gjort totalt fem starter på fyra tävlingar så är jag väldigt nöjd och glad över att vi, förmodligen, lyckats nå årets mål som var att kvala båda två till SM. Thyra och jag har ju dessutom kört ett nytt program, som ingen av oss hunnit bli ordentligt inkörd på.

21 september, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nu är Thyra och Lhine inne på SM-kvallistan!”

  1. Åsa o toktassarna:

    kul, grattis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: