Lite kvällsträning

Det är inte helt lätt att hinna med att vara både mamma och matte när man jobbar och det dessutom blir mörkare och mörkare om kvällarna. Nu när Evelina har somnat så är det ju svart ute, och när det inte är någon tävling inplanerad inom den närmsta tiden så tvingar jag mig inte ut i mörkret för att träna med hundarna.

Jag skulle egentligen bara jobbat igår, men fick extra pass i Motala i fredags och i Norrköping idag och när jag varit iväg hela dagarna vill jag ju hinna umgås lite med Evelina innan det är dags för henne att sova. Men idag gjorde jag faktiskt så att jag gick iväg och tränade en timme med hundarna innan det blev mörkt, och det var en liten fröken som fortfarande var vaken när vi kom in igen.

Både Thyra och Lhine tyckte det var jättekul att få träna en stund, och Thone satt och vibrerade i väntan på sin tur. Det känns lite konstigt att Thyra och Lhine inte ska tävla förrän i början av januari igen, när det är dags för SM, men till dess får vi roa oss med onödiga saker och finslipa på positioner och rörelser. Till Lhine skulle jag ju vilja göra ett nytt program till SM, men vi får väl se hur det går med den saken. Jag är ju sämst i Sverige på att hitta musik…

Thone fick också ett blandat pass, med lite lydnad, lite rallylydnad och lite freestyle. Hon var som en tickande bomb och det kändes som att hon skulle explodera när som helst, men det gick att hålla ihop henne rätt bra ändå. Det svåraste var väl att hämta henne och börja träningspasset, och en gång for hon iväg och drog ett litet race. Jag fick sätta ner henne igen där hon suttit, och sedan ställa mig vid henne och låta henne gå vid sidan redan från början. Arbetslusten och energin i den hunden…

25 september, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: