En lång kvällspromenad

Först på schemat idag stod det jobb, men sen på kvällen blev det ett par mysiga timmar inne i stan med Lenny, Evelina och hundarna. Jag tror att vi åkte ner till stan vid 18.30, och var inte tillbaka vid bilen förrän 3 1/2 timme senare.

Jag tyckte att Thone betedde sig lite annorlunda idag, och jag tror att det kan bero på BPH:t. Hon har inte varit särskilt brydd över saker och ting tidigare, men nu kändes det som hon hade en annan attityd. Hon undersökte saker på ett annat sätt, och såg så stolt ut när hon gjorde det!

När vi var i trädgårdsföreningen hoppade hon upp i den stora fontänten, och skuttade glatt omkring bland strålarna och bet i dom och gjorde lekinviter. Hade det varit före BHP:t hade hon nog bara plaskat omkring, och kanske aktat sig för strålarna.

Under promenaden gjorde vi ett stopp vid en pizzeria, och satt på uteserveringen och hade det gott. Hundarna smaskade i sig av allt som rasade ner under Evelinas stol, och fick sedan dela på hennes slabbiga pizzabit som hon inte orkade äta upp.

10 september, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: