Tjock och vacker

Titta så rund och god Thyra var när hon väntade Småstjärnorna! Bilderna ovan togs för sex år sedan, bara två dagar innan valparna föddes. När jag tittar på dom här bilderna så känns det som evigheter sedan jag hade en dräktig tik hemma. Senast var hösten 2013, när Lhine väntade sin andra och sista kull som blev till för precis tre år sedan. Det för mig vidare till tanken att det kanske är dags att para Thone under nästa höst.

Nu kanske det var någon som trillade av stolen och undrar varför jag går i dom tankarna redan, eftersom att hon bara är 13 månader. Innan Thone blev röntgad tänkte jag inte så mycket på det, men efteråt när veterinären sagt sitt så kändes det jättetråkigt att jag aldrig skulle få en Thonevalp. Som tur var hade veterinären helfel, och förhoppningsvis blir nästa hund en valp efter Thone.

Tidigare har jag inte haft bråttom med att låta mina hundar gå i avel, utan jag har velat tävla och meritera dom först. Nu har ju jag tyvärr fått lära mig hur fort ett liv kan ryckas bort, så när mamma vill låna Thone för en valpkull kommer hon få göra det utan protester från mig. Jag har redan föreslagit en hane till och med. Dock så vill jag ha en valp ur den kombinationen, så den får kanske vänta…

18 augusti, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: