Promenad på stan

I förra veckan fick Thone följa med och gå en sväng på stan, när jag och Lenny letade efter Pokémons, och idag var det Thyras tur. För Thone blev det en stor dos miljöträning, men Thyra och jag har ju gjort så mycket ihop så det finns nog ingenting hon tycker är konstigt. Hon hänger bara på och ser varken andra människor eller hundar. Hur som helst så tyckte nog Thyra att det var jätteskönt att få följa med själv, utan de andra två. Som vanligt fick hon mest gå lös, men bland cyklar och bilar fick hon ha koppel och det var hon väl lagom road av.

Idag åt vi mat på stan, och eftersom att vi hade Thyra med oss var det självklara valet att sitta ute. Dock hann vi bara beställa maten och hämta sallad innan vi fick sällskap av en massa äckliga getingar. Det var till och med så att Lenny var den som gav upp först och fick halv panik och ville gå in och sätta sig istället. Tack och lov så hade pizzerian vi var på en öppen vägg, så att vi tvåbenta kunde sitta inne medan Thyra fick ligga ett par meter bort på uteserveringen.

Hon hade förstås velat vara med och tigga vid bordet och städa upp efter allt Evelina kastade på golvet, men jag tror hon kände sig nöjd ändå. Vi satt ju precis i närheten, hon såg oss och ibland kom en matbit flygande. Efter maten gick vi och köpte mjukglass, och Thyra fick typ en halv bägare då Lenny inte orkade äta mer av sin glass.

6 augusti, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: