Ohundig dag

Först ett par timmars jobb och sedan åkte jag och Evelina till Söderköping för att äta glass med mina föräldrar. Vi hade planerat att äta på Smultronstället i tisdags, men då hade ju Evelina feber och vi fick ställa in. Jag hade tänkt att Thone skulle fått följa med också, och precis när skulle skriva till mamma och fråga om hon hade tänkt ta med någon hund så frågade hon mig samma sak. På grund av värmen och att det förmodligen skulle vara mycket folk, eftersom att det var Söderköpings gästabud, så bestämde vi att det skulle bli hundfritt.

Det var lång kö vid Smultronstället, så vi fortsatte bort till Göta glass istället som både skulle vara godare och billigare. Om det var så stor smakskillnad vet jag inte, men mycket billigare och så fick man ju välja smaker själv. Evelina som annars är ett matvrak och älskar glass var inte särskilt sugen på glass idag. Hon var nog för upptagen av allt runtomkring.

När glassen var uppäten gick vi en sväng i Söderköping. Vi stannade till vid en gycklaruppvisning och det tyckte Evelina var roligt och spännande. Hon klappade händerna när alla andra applåderade och när jag satt med henne på marken skulle hon krypa in i ringen. Det blev en trevlig och mysig eftermiddag och kväll, och Evelina sov som en stock på vägen hem och fortsatte att sova när vi kom hem och jag bar in henne i sängen.

27 augusti, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: