Väldigt nöjda tjejer

Vi har haft tre väldigt lugna hundar här hemma idag. Det är knappt att vi har märkt av dom. Efter frukosten gick jag, Evelina och hundarna som vanligt ut på en promenad, och idag hade jag bestämt mig för att vi skulle ta en långpromenad. Först så gick vi bara, och sen kom jag på att vi kunde gå bort till Valla och titta på djuren. Evelina och Thone tyckte förstås att det var jättespännande, och båda två fick hälsa på en nyfiken liten ponny.

Hundarna var lite svettiga av promenaden, och som vanligt hade ju jag inte tänkt på att ta med vatten och skål. Istället fick jag prova att fylla en bajspåse med vatten och låta hundarna dricka ur den, och det funkade bra. När hundarna var vattnade började vi traska hemåt igen, men stannade för att titta på kaninerna, hönsen, getterna och fåglarna i dammen.

Vi tog vägen genom en park där hundarna fick ta ett dopp i en av dammarna. Kanske inte riktigt tillåtet, men det var varken några andra människor eller djur där så de störde ingen. Thyra tog sig ett kärringdopp, medan Lhine och Thone badade ordentligt och helst inte ville gå upp.

När vi kom hem igen och jag tittade på klockan så hade vi varit ute och gått i 2 1/2 timme! Så länge trodde jag inte att vi hade varit ute, och för mig brukar det vara så att jag tror att vi varit ute mycket längre än vad klockan sedan visar. Hundarna gick iallafall och lade sig direkt för att vila, och sedan dess har de inte kommit och bett om uppmärksamhet en enda gång. Inte ens när det var dags för kvällsmat.

17 juli, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: