Thone 1 år!


Grattis Thone på 1-årsdagen!

Idag för ett år sedan var Evelina beräknad att födas, och när jag fick ett sms från mamma där hon gratulerade till en liten tjej så tittade jag ner på magen och tänkte ”Nej, hon är kvar där inne…” innan jag kom på vad mamma menade. Det var ju min nya fyrbenta kamrat som blivit född!

Det tog lång tid innan jag kunde ta till mig att jag skulle ha en valp efter Trazzel och Sasha, trots att parningen gjordes mest för min skull. Thone var namnlös fram till bara ett par dagar innan vi skulle åka och hämta henne, och jag kommer ihåg att jag var jätterädd för att jag inte ens skulle tycka om henne. Idag känns allt det där helt otänkbart.

Thone är en helt underbar hund! Hon är så okomplicerad och enkel, älskar att få träna och gör alltid sitt bästa. Hon är full av energi, men samtidigt väldigt cool. Trots sin unga ålder och att vi inte har haft någon brådska med någonting så har vi redan hunnit med att ta RLD N, med fyra fina poäng. Debut på officiell utställning har hon ju gjort också, fast att jag inte hade tänkt ställa henne än då hon sett så valpig ut, och resultatet blev mycket bättre än förväntat. Excellent och 2:a placering med CK i en stark juniorklass!

Jag ser fram emot många roliga år och härliga upplevelser med Thone!


Thone, RLD N Höstglädjens Gleam Of Golden Dream.

7 juli, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: