Snabbvisit i Hälla


Höstglädjens Shine Twice As Bright.

Under kvällen var jag och hundarna och hälsade på i Hälla lite snabbt. Kicki och Thomas som har Lhinesonen Wilmer, LPI LPII RLD N SE VCH Höstglädjens Line Written In Winter som är pappa till valparna skulle hälsa på sin lilla tjej idag innan de plockar med henne hem imorgon, och mamma ville försöka ta en bild på valp, mamma, pappa, mormor, farmor, gammelmormor och gammelfarmor ihop… Kopplen jag gjort till valparna skulle lämnas också, och så behövde jag hämta hundmat.

Den där fotograferingen var ett halvt kaos, och Thyra och Lhine höll på att skämmas ihjäl över hur på den andra sidan av valpens släkt betedde sig och ville egentligen inte vara med… Bacill satt inte still på sin plats, och när hon blivit indirigerad på sin plats igen så drog hon ett par varv på gräsmattan istället. Hicka sprang iväg och pysslade med annat och Virus lade sig åt fel håll eller travade iväg och lade sig på trappan istället.

Allihopa fastnade på ett par bilder, men att försöka få alla att se glada ut var ju bara att glömma. Jag lyckades inte med inställningarna och hade inte tid att hålla på och greja så kvaliteten blev inget vidare, men en ligger uppe på Instagram (tomik.se) iallafall.

31 juli, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: