Pokémonjägare

I början av veckan blev jag nyfiken på Pokémon Go och laddade ner det, och det tog inte många minuter innan Lenny gjorde samma sak. Jag vet att många tycker att det är jättelöjligt, men jag tror att de flesta som har den åsikten är såna som själva inte provat det. Jag själv tänkte att det kanske kunde vara roligt att fånga såna där pokémons när jag ändå är ute och går med hundarna och Evelina.

Sedan dess har hundarna fått sig ett par rejäla långpromenader, och jag har även fått med mig Lenny ut! Senast inatt, var vi ute och gick i närmare två timmar, så jag kan ju lova att hundarna inte tycker att Pokémon Go är löjligt. Sen kan jag ju tillägga att man inte alls behöver gå och titta på mobilens skärma hela tiden, som folk tror, utan mobilen både vibrerar och plingar till när en pokémon är i närheten.

Jag hoppas att varken jag eller Lenny kommer tröttna på Pokémon Go allt för snabbt, för det är väldigt trevligt att ha sällskap på promenaderna nu. I eftermiddag är planen att jag ska köpa fika efter jobbet och så ska vi gå till trädgårdsföreningen och leta pokémons.

23 juli, 2016 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Pokémonjägare”

  1. Annika mi Lindby:

    Gilla! 🙂

  2. Åsa:

    Kul! Jag känner inget behov av det själv men tycker att det är trevligt att se så mycket folk ute. Fast de flesta verkar ha missat det där med att man inte behöver ha näsan i skärmen… Cykelvägarna genom Vallaskogen är livsfarliga!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: