Lek och bus nästan hela dagen

Idag har Evelina gjort sitt första besök på Leos Lekland här i Linköping. Det var faktiskt Lenny som tyckte att vi skulle hitta på något och kom med förslaget att vi skulle åka dit. En kostnadsfri aktivitet, eftersom vuxna och barn under 1 år går in gratis, förutom maten och fikat vi köpte.

Jag trodde inte vi skulle bli kvar där så jättelänge, men i fem timmar blev det innan det var dags att åka hem till hundarna. Trots att det inte fanns så mycket som passade Evelina så verkade hon tycka att det var roligt att vara där! Tre omgångar med lek i bollhavet blev det, där hon flaxade med armarna bland bollarna, kravlade omkring lite och förstås ville äta på alla bollar hon plockade upp. Usch!

Hon blev supertrött ett tag, men försökte envist hålla sig vaken. Till slut vann tröttheten och hon somnade en stund, men efter bara 40 minuter var tydligen hennes batterier laddade igen.

5 juli, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: