Thone 11 månader


Thone, Höstglädjens Gleam Of Golden Dream.

Den 7:e borde vara ett lätt datum att komma ihåg, eftersom att Evelina var beräknad att födas den 7:e juli. Jag glömde ju helt bort Thones 10-månadersdag, och kom inte på det förrän dagen efter, och idag glömde jag nästan bort hennes 11-månadersdag. Jag kom iallafall på det nu under kvällen, och då tog vi en liten promenad hon, jag och kameran. Jag tyckte det var jättefint ljus ute, men det tyckte inte kameran så jag fick försöka mig på att fota med manuella inställningar – vilket ungefär är lika lätt som att hitta musik till freestyle och HTM.

7 juni, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: