Nu åker Lhines program i soporna!

På AFEC-finalen, som vi missade på grund av vädret, skulle Lhine göra sin sista start med vårat gamla program, men eftersom att jag är sämst i världens på att hitta musik så bestämde jag mig för att vi skulle köra det ett tag till. Efter gårdagens och dagens träningspass har jag fått inse att Lhine inte alls håller med. Hon gillar inte det programmet. Tempot, som är ganska lågt genom större delen av programmet passar inte henne.

Mamma kom med den tanken redan efter SM, att Lhine behöver en låt där det är ett högre tempo från början och jag höll med. Men som sagt, jag har ju jättesvårt för att hitta musik och vill få till ett par starter i år. Nu stryker vi det gamla programmet helt och hållet, och dammar av låten vi hade innan. Till den har vi inte ett lika snyggt program, men nu väljer jag ett sämre program och en glad hund istället för ett snyggare program med en hund som helst inte vill vara med.

Jag får hoppas att domarna inte kräks av låten för att de är så trötta på den och att vi lyckas kvala till SM, och då får jag ta nya tag med att hitta en ny så vi kommer med något bättre och snyggare till SM.

28 juni, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: