Kalas idag igen


Evelina i knäet hos sin morfar.

Japp, idag har vi varit på kalas igen. Den här gången i Hälla, där vi firade min pappa som fyller år idag och min mamma som fyller år på onsdag. Hundarna blev jätteglada idag när de fick följa med och vara ute hela dagen. Vi satt ute när vi åt mat, så då var de med vid bordet och betedde sig som odjur… Fikat blev inomhus, då solen var frånvarande och det blåste kallt. Eftersom att mammas Hicka ska valpa när som helst, förmodligen imorgon, fick inte hundar följa med in och skapa kaos, men de verkade väldigt nöjda ändå. Innan vi åkte hem släppte mamma ut Olga så att hon och Thone fick busa en stund.

Evelina som inte varit så förtjust i sin morfar, eftersom att han sällan är hemma när vi är där, blev ledsen först när hon såg honom, men sen efter en stund gick det bra att busa med honom och sitta i knäet. När vi åt mat fick hon smaka potatissallad och kyckling, och det smakade bra. Evelina äter i princip allt, och smakar gärna två gånger innan hon bestämmer sig för att något inte är gott. Vid fikat hittade hon ner med sin hand i min glasstallrik, och blev helt i extas av det mjuka, kalla och kladdiga hon grävde ner handen i! Det blev glass och chokladsås överallt och Evelina såg ut som en riktig liten gris…


Kladdungen efter att hon blivit torkad i ansiktet…

5 juni, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: