Då tränar vi vidare

Thone förtjänade verkligen en vilodag idag, efter par dagar med mycket aktivering med tanke på hennes ålder, men det ville hon inte ha! Istället blev det ett litet träningspass nu under kvällen. Ett blandat pass med både lydnad och rallylydnad, där vi provade några av de nya momenten som tillkommer i fortsättningsklass. Eftersom det gick så fort nu i nybörjarklass kommer vi nog träna inför nästa klass också.

Snurr under gång och skicka över hinder är väl det som jag känner att vi behöver lägga den mesta tiden på. Hon kan snurra på kommando, framför mig men inte vid sidan. Hopp över hinder har hon bara provat vid ett tillfälle, och det var under lydnadshelgen hos Heléne Lindström/High5. Vi har inget som ens liknar ett hinder, så jag måste få arslet ur och åka bort till hundungdom och träna ibland.

Thyra och Lhine fick också träna förstås, och nu är det dags att få ihop deras program för snart ska vi tävla! Thyra och jag måste få ihop alla delar i hennes nya program, och få till det till musiken, och Lhines program ska dammas av och belönas upp.

22 juni, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: