Bortglömd månadsdag

Som småbarnsmamma är man lite lätt förvirrad, och imorse när jag kollade på mobilen och såg dagens datum så insåg jag att jag inte hade en tanke på att Thone fyllde 10 månader igår! Det kändes lite halvhemskt och taskigt. Hon fick ett grattis i efterskott och efter frukosten fick alla tre gå ut på tomten och tugga ben.

Nu när Thone är tävlingsmyndig i rallylydnad, och lydnad, så är jag jättesugen på att tävla rallylydnad med henne. Det var en tävling i Norrköping idag, nära och bra, men jag vågade förstås inte anmäla till den innan vi gjort den inofficiella starten. Tyvärr så ser det ut som att det kommer dröja ett tag innan det blir någon officiella debut.

Jag har faktiskt ingen lust att åka hur långt som helst, när det ändå finns tävlingar i närheten, men varenda tävling som finns inom rimligt avstånd krockar med något annat. På kvällstävlingarna jobbar Lenny kväll och jag vet ju inte om det finns någon på plats som har lust att underhålla Evelina under tiden som jag och Thone värmer upp och är inne på banan. De andra tävlingarna som jag blivit så glad när jag hittat krockar med jobb, dop och födelsedag.

Thone är bara 10 månader och 1 dag och jag vet vad ni tänker, men efter det som hände med Rhiva så vill jag inte gå och vänta. Man vet aldrig när saker händer. Nu har jag ju dock inget annat val, eftersom att jag inte kan vara på två ställen samtidigt.

8 maj, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: