10:e och 12:e maj 2013

För tre år sedan hade jag och hundarna en toppenhelg på Märsta-Sigtuna BK:s tävling Vårflugan. På sammanlagt sex starter under helgen åkte vi hem med fyra uppflyttningar, två cert, två nya titlar och tre klassvinster.

På fredagen blev Rhiva 2:a i freestyle klass I med 25.70 poäng, fick sin tredje uppflyttning och titeln FDI. Lhine vann heelwork to music klass I med hela 27.40 poäng, fick sin tredje uppflyttning och tog titeln HTMI. Thyra vann freestyle klass III med 26.50 poäng och cert! Dessutom hade Lhine, Thyra och Rhiva dagens tre högsta poäng på utförandet av alla startande i samtliga klasser.

Två dagar senare gjorde Rhiva sin fjärde start i freestyleklass I, som resulterade i en 2:a placering och ytterligare en uppflyttning med 25.50 poäng. Med Lhine chansade jag på debut i heelwork to music klass II, efter att förlängt programmet med en minut. Det blev en 2:a placering med 26.25 poäng och första uppflyttningen i klass II! Thyra vann freestyleklass III igen, med 27.00 poäng och cert!

12 maj, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: