Här händer det grejer!

I slutet av mars sökte jag två jobb som resulterade i två intervjuer. Den första intervjun var jag och Evelina på bara två dagar senare. Det kändes som att det gick bra, men så var det ju det där med Evelina och passning till henne. Aja, det var kul att få komma på intervju iallafall.

Igår fick jag ett mail, med frågan om jag var intresserad av att jobba timmar. Idag ringde jag upp och sa att jag var intresserad, och redan på måndag så är det dags för ett introduktionspass! Det känns jättekul och spännande, men samtidigt lite läskigt…

… och den läskiga biten är just det där med passningen av Evelina. Det där med förskola har känts så långt bort, eftersom att hon är så liten. Nu är det liksom dags att ta tag i det, att söka förskoleplats åt henne. Mammas lilla plutta! Just nu ser jag inget positivt med att hon eventuellt börjar på förskola redan straxt efter sin 1-årsdag, om hon ens hinner få en plats tills dess.

Ett par veckor framåt får vi lösa passningen av Evelina med hjälp av Lennys föräldra och min mamma, fram tills Lenny går på semester. Vi ska även sätta oss och titta på hur ekonomin skulle se ut om Lenny är föräldraledig och jag är inskriven arbetsförmedlingen, för att dra ut på tiden innan Evelina måste börja på förskola.

Det är många tankar som snurrar, men i nästa vecka passar tiderna perfekt ihop med Lennys tider så att jag hinner hem innan han åker och jobbar. Sen är det ju det där med hundarna också, men det får vi ta när och om jag får så långa arbetspass att dom behöver rastning eller dagmatte.

Förhoppningsvis löser det sig så att vi alla blir nöjda och glada, och får lite extra pengar i plånboken.

29 april, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: