Födelsedag

Förra året var jag rund och go’ med en bebis i magen på min födelsedag, idag var jag bara rund och go’. Jag har iallafall haft en ganska lugn och skön födelsedag. Lenny fick ta hand om morgonbestyren och duka fram en mysig frukost medan jag låg kvar i sängen. Sedan gick jag och Evelina ut med hundarna medan Lenny började städa.

Jag och min moster som fyllde år i torsdags slog ihop våra kalas i år, eftersom att vi ändå är samma personer som firar ihop. Hon skulle fixa maten om jag fixade fika, och kakor, fikabröd och tårta gjorde jag klart igår så idag behövde jag inte stressa med någonting. Så himla skönt! Dessutom skulle vi inte äta förrän vid 17.00 heller.

Evelina som brukar bli trött runt 18-tiden höll sig vaken genom hela kalaset, och det var mysigt att hon gjorde det tycker jag. När hon satt i sin mormors knä så fick hon låna en sked, och upptäckte vilket roligt ljud det blir om man bankar med den i en tallrik.

Straxt efter att alla åkt hem så slocknade hon som en stock, och här sitter jag proppmätt och jättetrött och undrar hur jag ska orka gå upp när klockan ringer imorgon.

30 april, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: