Film: Lite träning med Thone 9 månader

Lagom road fick Lenny den stora äran att följa med ut och filma med min mobil medan jag tränade med Thone nu under kvällen. Det blev både lite fotgående och några freestyletricks. Att bli filmad var verkligen jättenyttigt, för min känsla har varit att Thone gått för långt bak men det gör hon ju inte. Hon ska inte fram en enda millimeter, utan det är jag som måste vänja mig vid att ha en hund som går i rätt position och sluta belöna fram henne!

Det var riktigt kul att se hur vårat fotgående ser ut så här långt, och idag är det precis en månad sedan vi började träna från noll på ingångar, stegförflyttningar åt höger och vändning inåt på stället enligt det som Emma Willblad visade på sin clinic i fritt följ. Några små steg framåt började vi ta för drygt två veckor sedan, och så långt som vi gick idag har vi inte gjort förut. Dock måste jag nog torrgå en del och hitta både steglängd och tempo för jag tycker att jag går som en kratta i filmen.

12 april, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Film: Lite träning med Thone 9 månader”

  1. Karin:

    Vad duktiga ni är !
    Har en liten undran, vad har du för kommandon till henne när hon skall gå fot, backa etc? Hur lär du henne backa? Jag får inte min tjej att göra det alls, men förmodligen gör jag helt fel…. 🙁
    Kan inte heller få henne att titta på mig när hon går vid min sida.
    Det är jättekul att se era framsteg !!!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: