Film: Lhine öppnar sin BuddyBox från Barko

För drygt en månad sedan sökte Barko 100 hundar som ville bli filmstjärnor och visa upp när de öppnade sin gratis BuddyBox. Jag lämnade tre kommentarer, en för varje hund, och bland 599 kommentarer blev Lhine en av de lyckliga hundarna som skulle få en BuddyBox hemskickad!

De valde ju verkligen ut den bästa kandidaten av mina tre flickor, för Lhine är ju helt kartonggalen. Hon hade nog egentligen inte ens behövt ha några saker i kartongen för det är själva slaktandet som är roligast enligt henne.

28 april, 2016 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Film: Lhine öppnar sin BuddyBox från Barko”

  1. Linn:

    Haha.. sööt!!

  2. Karin:

    Vad underbart fin film !!! 🙂 Helt rätt att välja henne !!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: