Vårrocken 2015

Idag är det ett år sedan jag, Lenny, en ofödd Evelina, Thyra och Lhine kom hem efter en helt otrolig tävlingshelg i Karlstad. Det var ju knappt en vecka efter att Rhiva gått bort, men vi bestämde oss för att åka ändå. Det kunde vara skönt att komma bort, och jag var väl medveten om att tävlandet kanske inte alls skulle fungera med tanke på hur jag mådde och att träningen uteblivit.

Med Lhine skulle jag köra ett helt nytt program, där jag slängde in de sista bitarna och torrgick programmet dagen innan. Thyra löpte för första gången på tävling och skulle tävla med tikskydd. Vi hade väl inte dom bästa förutsättningarna, men det orkade jag inte bry mig om. På något vis lyckades vi ändå göra det bästa vi kunde just då. Jag hade huvudet med mig, Lhine kämpade på trots att hon är en hund som påverkas av känslor och Thyra var lugn och sansad.

Två starter med Lhine och två starter med Thyra. Fyra cert, två klassvinster med Thyra, två tredjeplaceringar med Lhine, fyra SM-poäng, en kvalplats till AFEC-finalen i freestyle med Thyra samt att hon redan då blev färdigkvalad till freestyle-SM.

15 mars, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: