Thones första träningspass på LHU

I fredags och igår var jag medbjuden att få träna ihop med Ingegerd och Susanne i Linköpings hundungdoms nya lokal, Anicura Hundsportcenter. Gratis träningstid mot att kikade på dom och kom med tips och råd. En superbra deal för min magra plånbok, och delar med mig av mina tankar gör jag så gärna.

Jag glömde dock bort det helt i fredags, och kom inte på det förrän flera timmar senare, men idag så kom vi iväg. Thone, Evelina och jag. Det blev bara jag och Ingegerd idag, så vi hade väldigt gott om utrymme att dela på. Om det skulle bli någon träning för Thone visste jag inte, eftersom att Evelina var med, men hon satt så snällt i sitt babyskydd och pysslade med en leksak. Det var väl de sista tio minuterna som hon började tröttna, men så var det ju vid läggdags dessutom.

Det blev alltså en hel del träning för Thone, och hon var bara så himla duktig! Tid att vänja sig vid miljön behövdes inte alls, utan hon var redo så snart vi kommit innanför dörren. Jag tycker hon skötte sig hyfsat bra med störningen av Ingegerd och Mindy, och var inte alls intresserad av Mindy men ville gärna vara med dom och träna. Ett par avstickare blev det, men det gick snabbt och lätt att kalla tillbaka henne förutom två gånger.

Vi tränade mest på fotgåendet, där hon får söka upp min sida medan jag rör på mig och sedan gå och äta ur min hand några steg efter att jag klickat. Jag känner redan att jag vill ha ett färdigt fotgående nu, och skulle vilja skynda framåt, men vill man ha ett fint fotgående så tar det tid. Vi har ju inte ens jobbat med det i två veckor, så jag får allt ta och lugna ner mig i tanken. Ha, ha!

Det blev även lite sitt-stanna-kvar, och några freestyletricks. Där lade hon i en extra växel, som jag inte ens visste fanns. Herregud vad kvick och smidig Thone är! Jag blev jätteöverraskad och paff över farten hon plockade fram. Hon är ju kvick ändå, så det gäller nog att vara noggrann och se till att hon kan det hon ska göra innan hon får göra det med den farten. Det är nog väldigt lätt hänt att allt bli pannkaka annars.

10 mars, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: