Dags att plocka fram en fågel igen!

Jag såg på Instagram att Thones bror Bingo fått apportera fågel idag, och då kom jag på att det där med att låta Thone få smaka på vilt med jämna mellanrum blivit helt bortglömt. En gång har hon fått smaka vilt sedan vi hämtade hem henne, och då var hon fortfarande så pass liten att hon behandlade den stackars kajan som en lattjo leksak.

Nu har jag plockat fram någon stor svart fågel som ligger på upptining och får följa med på promenad imorgon. Hur Thone kommer reagera vet jag inte, men jag ställer väl in mig på att hon kommer springa ut och nosa och sedan inte veta vad hon ska göra med den. Fast jag skulle samtidigt inte bli förvånad om hon sprang ut och hämtade den som om hon hade gjort det tusen gånger förut, med tanke på hur bra det gått annars när vi tränat apportering.

Jag har ju sett både syster Olga och bror Bingo i arbete, och alla tre är jätteduktiga för sin ålder tycker jag så det måste vara något dom har i sig.

3 mars, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: