Vad ska vi träna?!?


Thone 3 månader på bilden.

Idag har det varit jättefint och soligt ute, och då kommer både träningssuget och förhoppningarna om att det ska bli lite varmare och torka upp utomhus. Jag är riktigt less på vädrets velande fram och tillbaka. Ena dagen är det sol, sen snöar det, blir minusgrader och sen plusgrader…

Trots det fina vädret så blev det ingen träning utomhus idag, men Thone fick sig ett litet pass i vardagsrummet under kvällen. Det blev en vild blandning av allt möjligt för jag vet inte vad jag vill träna med henne, eller rättare sagt så vill jag göra allt med henne. Lydnad, freestyle, heelwork to music och så förstås jakten. Träna allt på en gång blir ju kanske inte så bra, så jag måste bestämma mig för vad vi ska börja med.

Egentligen är det väl lydnaden som jag vill lägga krut på först, men det är ju lite svårt att träna det inomhus. Man behöver ju vara ute eller i en träningshall, och ska vi träna utomhus vill jag inte behöva frysa ihjäl om fingrarna och plånboken är för liten för att jag ska kunna hyra en träningshall. Därför blir det ju att vi blandar ingångar och kontakt vid sidan med träning av lite olika freestyletricks, och så kan jag ju inte låta bli att låta Thone få stå i HTM-positionerna och äta godis.

Låt det bli vår nu, så vi kan satsa på jakten och lydnaden!

22 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: