Stormästare freestyle!


Thyra med sitt diplom från SHFK för sin nya titel.

För drygt två veckor sedan, den 11:e februari, fick jag ett mail från SHFK med meddelandet att Thyra tilldelats deras nya titel Stormästare Freestyle! I förra veckan kom diplomet, dock hade två bokstäver i Thyras namn bytt plats med varandra, men idag kom det ett nytt.

Titeln Stormästare innebär att man har tagit minst 20 cert på officiella tävlingar i Sverige, och det finns en titel för freestyle och en för heelwork to music. Jag har vetat länge att en ny titel har varit på gång, och då var förslaget att den skulle heta Grand Champion. Tyvärr så sade SKK ifrån om det.

Sitt 20:e cert tog Thyra för ganska exakt 2 år sen, den 22:a februari 2014, och är nära det dubbla antalet. Hon har 34 stycken cert från officiella tävlingar i Sverige, och totalt 49 stycken med AFEC, SM, NM, EM, VM och Cruft’s inräknat. Sen hon tog sitt 2:a cert så har hon tagit 48 stycken på raken!

23 februari, 2016 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Stormästare freestyle!”

 1. Nettan:

  Grattis bästa Thyra och Sandra!!!

 2. Nathalie:

  Galet bra! Grattis!! 🙂

 3. Gunilla Karlsson:

  Grattis !!!

 4. Anna med flock:

  Grattis!!

 5. Åsa o toktassarna:

  Vilken rolig idé! Vi tittar ju i agilityn på om man kan få nån titel eller nåt för nollor under karriären, så man har nåt att se fram emot efter att hunden blivit champion.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: