Röj och träning utan snorungen

Vad glada Thyra och Lhine blev idag när vi tog en promenad utan Thone och stannade till vid en fotbollsplan där de fick springa lösa. Båda två passade på att rusa av sig ordentligt när de inte hade Thone som tuggar och bits efter sig. Dom for omkring som två idioter och jag kunde inte låta bli att skratta åt dom. Det var skönt att se att Lhine, som gått och blivit lite tjock, ta i ordentligt.

Jag hade med en boll i snöre som båda två var jättesugna på, så vi passade på att träna lite också fast att det inte alls var planerat. Till Thyra kom jag på två små uppgraderingar av gamla tricks som jag vill ha med i vårat nya program, och som jag hoppas passar in. Än så länge har vi inte kommit någonstans med det nya, men jag har inte kastat låten än utan ska verkligen ge den ett försök.

Det är en bra låt jag hittat, tycker jag, där längden är straxt under maxgränsen och som jag inte behöver klippa för tempot går upp och ner med jämna mellanrum. Jag har tidigare sagt att nästa program ska vara enklare, för vi kommer ändå inte satsa på landslaget något mer, och det är något jag måste komma ihåg och påminna mig själv om för annars lär vi aldrig bli klara med det.

Med Lhine blev det mest flams och trams, för hon är nog utan låt fast att jag trodde att jag hade hittat både en och två låtar till henne. Vi hade liksom inga övergångar att träna på, och när vi pillar med positionerna så vill jag belöna med godis som är mer värdefullt än en boll.

14 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: