Nu ser vi dubbelt här


Vem är vem?

Igår kväll var Susanne och lämnade Thones kullsyster Freja här, och hon ska bo hos oss i drygt 1 1/2 vecka medan matte och husse är på semester. Systrarna är jättelika varandra, och det är inte helt lätt att se vem som är vem. När jag varit ute och tagit bilden ovan så gissade Lenny fel, och när jag ser dom en och en så måste även jag fundera en stund på vem det är jag ser. Den enda tydliga skillnaden på bilden är väl att de har olika storlek och form på öronen.

20 februari, 2016 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Nu ser vi dubbelt här”

  1. Åsa o toktassarna:

    Haha, exakt samma min ju! Först trodde jag nästan att du bara photoshoppat in en kopia 😀

  2. Susanne:

    Thone till höger i bild.
    Svar: Thone till vänster 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: