Måste det vara så kallt?!?

Vid 17-tiden idag traskade jag, Thyra och Lhine iväg för att träna, och jag tyckte att det skulle bli jättekul! Thyra och jag skulle bland annat träna på den nya kombinationen som jag kom på i söndags och med Lhine skulle det bli positionsträning. Precis som i söndags var Thyra och Lhine jätteglada över att Thone fick stanna inne och det var full fart i dom. Båda två tiggde om att få vara den jag skulle börja träna med.

Jag hade tänkt att vi skulle vara ute en timme, och att de skulle få träna två kvartar var – men så länge stod inte mina fingrar och tår ut! Fy satan vad kallt det blir så fort solen går ner, fast att det bara är några få minusgrader ute. Usch, jag börjar verkligen bli trött på det kalla vädret nu. Jag vill komma igång och träna! Det är nästan så att jag hellre vill ha sommar än vinter nu, jag som inte gillar när det är för varmt.

16 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: