Ju mer vi gör tillsammans…

… desto mer tycker jag om den här lilla hunden! Det märks även väldigt tydligt att hon uppskattar allt vi gör på egen hand, även om det hittills inte har blivit så mycket förutom promenaderna vi går bara hon och jag. Nu ikväll fick hon följa med ut till parkeringen när en klubbkamrat kom förbi för att hämta rosetter som hon kunde vara snäll och ta med till en tävling i helgen.

Medan vi väntade så passade vi på att utställningsträna lite, och nu tror jag att jag har kommit på hur jag ska göra för att hon ska springa lugnt och avslappnat istället för att steppa vid min sida. Thone verkar vara inne i en spökperiod, så tanken med att hon fick följa med ut var för att hon skulle få träffa Erika och se att främmande människor är snälla fast ändå inte roliga liksom.

Det var mörkt ute förstås och Thone tyckte att det var lite obehagligt först, men Erika stod med små godisbitar i handen som Thone lugnt gick fram och tog och till slut så började svansen vifta och hon tiggde efter fler godisar. Det blev väldigt trevligt utan att Thone blev hysteriskt glad.

Jag hoppas att jag har bil igen på onsdag eller torsdag och att vädret snart blir lite varmare igen så att vi kan åka iväg och hitta på saker bara hon och jag eller hon, jag och Evelina. Åka ner till stan och miljöträna eller gå en liten promenad längs Stångån. Dessutom är jag ju så himla sugen på att komma igång med apporteringsträningen, eftersom att hon tycker att det är så roligt och hittills sköter sig så himla bra! Att träna i motionsspåret känns ju lite sådär, och det är säkert inte alla som uppskattar att man har lös hund där.

3 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: